Processen optimaliseren

Meer tijd voor creativiteit en service

Tijd voor QRMplanning, ook voor jou als dienstverlener

Als dienstverlener voelt de workflow soms onvoorspelbaar en chaotisch. Het ene moment is het druk en het andere moment is het ineens erg rustig. Jullie werken samen, maar het kan voorkomen dat de één tijdelijk veel werkdruk ervaart en de ander even weinig te doen heeft. Je wilt elkaar helpen, maar hebt geen inzicht in elkaars agenda. Dan is het tijd voor QRMplanner.

Herkenbaar?

  • Fluctuerende drukte qua opdrachten
  • Weinig overzicht van de status van opdrachten

  • Geen inzicht in wat er nog openstaat of gepland is qua uren

  • Je klokt wel acht uur, maar een deel van die tijd staar je naar je scherm of wacht je op de klant

  • Je weet niet wat je collega’s aan het doen zijn, waardoor soms taken blijven liggen en soms dubbel werk wordt gedaan

  • Weinig tijd om je creativiteit te spekken of extra service te verlenen

  • Geen inzicht in opdrachten van collega’s die vrij zijn

  • Sales verkoopt en gooit het op de grote hoop onder het mom ‘we redden het wel’, maar echt zeker weten doen ze dat niet

Vink je één of meerdere boxen af? Dan kan QRMplanner de oplossing zijn voor jou.

Van fluctuerende drukte naar stabiele stroom

Van fluctuerende drukte naar stabiele stroom

We starten altijd samen met een teamsessie. Een van onze plan-experts helpt jullie om de opdrachtenstroom en het werkproces in kaart te brengen. Dat geeft jullie inzicht in elkaars agenda’s, maar ook in waar jullie op de opdrachtgever zitten te wachten. Daar liggen winkansen. Met QRMplanning breng je meer structuur aan in het creatieve of serviceproces, waardoor je de grip krijgt op je workflow. Niet meer naar je scherm staren, maar op een prettig tempo aan het werk zijn. Zo houd je meer tijd over voor inspiratie en klantcontact.

Ik dacht juist dat een stuk proces, een stuk structuur, ons zou lamleggen en alle flexibiliteit uit de organisatie zou halen. Maar niets is minder waar. We hebben nu onze taken inzichtelijk. En die plannen we ruim. Zo houden we tijd over. Om iets te doen voor het bedrijf, maar ook voor onszelf.”

Charlotte Backx, eigenaar Tekstbureau Door Lotje Getikt

Meer dan een planning

QRMplanner is meer dan een tool om te plannen. Het is een visueel overzicht van opdrachten en werktaken. Je werkt meer als één team samen omdat je ziet waar je elkaar kunt helpen. Ook communiceer je duidelijker over jullie planning naar de opdrachtgever. Als dienstverlener heeft dat veel voordelen. Weet iedereen waar die aan toe is, dan zit je minder vaak op elkaar te wachten en loopt het werk soepeler door de organisatie.

Leer wat QRMplanning voor jouw organisatie kan doen
QRMplanner voor dienstverleners